Sziasztok!

Jó volt veletek chatelni!

Ha van még kérdésetek, hívjatok holnap a 0619990566 telefonszámon (ha nem vagyunk elérhetőek, hagyj üzenetet az üzenetrögzítőn), vagy írjatok Facebookon.

Ne feledjétek, lesz info nap Budapesten jan. 16.-án, és Győrben jan. 23.-án. Lehet jelentkezni, de csak korlátozott számban vannak helyek a konferencia terem kapacitása miatt.

Bővebb info: www.careers-infonap.com

Kellemes délutánt kívánunk Nektek!

Üdv,

Iulia és Zsolt

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldi-munka.blog.hu/api/trackback/id/tr851661351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rekusz 2010.06.10. 17:25:29

Sziasztok, egy jó külföldi lehetőségre szeretném felhívni a figyelmeteket:

We are looking for energetic and young girls and boys who want to work for room and board at our new hostel in heart of Madrid for the summer. Requirements: english (hight level), spanish. If you are interested send your english or spanish curriculum to silver_horseman@hotmail.com For more detalis (in hungarian, english or spanish): +36305206698.

Careers Worldwide 2010.06.10. 18:55:27

@rekusz: Én nagyon óvatos lennék olyan hirdetéssel kapcsolatban, ahol nincs konkrét cég név vagy weboldal. Ez egy hotmail.com-os személy...Lehet, hogy jól hangzik, de nem tartom komolynak, ha nincs egy konkrét cég mögötte.
Ilyen esetekből szokott probléma lenni...

Mindenkinek privát döntése, de én nem javasolom.
süti beállítások módosítása